Sähkönkulutus

Ulkoporealtaamme on suunniteltu siten, että ne kuluttavat mahdollisimman vähän sähköä. Altaat on sertifioitu tiukkojen Kalifornian energiakomission (CEC) standardien ja Yhdysvaltojen ulkoporealtaita koskevan kansallisen energiatehokkuusstandardin (APSP 14) mukaisiksi.

Altaissamme käytetään eristeenä joko polyuretaania (useita kerroksia, joilla eri tiheydet) tai palkittua FiberCor-eristettä. Tekniikan avulla vältetään kolot ja aukot, jotka voisivat lisätä energiankulutusta.

SilentFlo 5000™ -kiertovesipumppu (Limelight- ja Highlife-mallistojen altaissa) kuluttaa vähemmän energiaa kuin 40 watin hehkulamppu, vaikka se kierrättää vettä altaassa ympäri vuorokauden.

Highlife-sarjan altaissa käytetään EnergySmart™-järjestelmää, joka pitää veden halutun lämpöisenä mahdollisimman pienellä energiankulutuksella.

Valmistamme altaidemme kannet itse, jotta voimme varmistua niiden tiiveydestä ja siitä, että kansi pitää varmasti lämmön altaan sisällä.

Sähkönkulutukseen vaikuttavat luonnollisesti myös muun muassa altaan malli, käyttökertojen määrä ja se, minkä lämpöisenä vettä pidetään.

Tutustu alla tarkemmin ulkoporealtaidemme sähkönkulutukseen!